Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Referenties

Tuinverlichting St Anthony Gasthuis opgeleverd

Met de tuinverlichting in het St. Anthony Gasthuis is een eind gekomen aan een immens project van renovatie en nieuwbouw dat 3 jaar geduurd heeft.

De buitenverlichting, waaronder de tuinverlichting en de verlichting boven de entree, is vervangen door duurzame verlichting. Een leuke uitdaging, vooral voor de ouderwetse lantaarns om het pand.

Van die 'ouderwetse' lantaarns, van het type Hollandse Kap, hebben we het volledige binnenwerk vervangen en een reflecterend optiek in het binnenwerk geplaatst. Hierdoor wordt het licht asymetrisch verspreid. Het bereik van de lichtbundel is hierdoor groter. 

En niet alleen de buitenverlichting is vervangen door duurzame ledverlichting, ook de verlichting in de entrees en de gangen is direct aangepakt. 

Verlichting aan spandraden

Daarnaast wilde het St. Anthony Gasthuis in de tuin spandraden met verlichting eraan hebben. Het ontwerp dat geschetst was, bestond nog niet, dus hebben wij deze uitdaging met beide handen aangepakt en het ontwerp gerealiseerd. De moeilijkheid was om de staaldraad, bekabeling en de spandraden ineen te verweven en dit door de plaat van de verlichting te laten lopen, zodat er een strak design ontstond. Uiteraard met oog voor detail, want we houden van een mooie afwerking. 

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact