Ewald BV
Het installeren van technische installaties in Noord Nederland
Naar website
Ewald Boerma
Specialist in woningbouw
Naar website

Referenties

Gezondheidscentrum Bonnehûs verduurzaamt

In samenwerking met MVO Connect heeft Ewald bv ervoor gezorgd dat Gezondheidscentrum Bonnehûs zo'n 60% bespaart op de kosten voor de verlichting.  

Op de begane grond, de 1e en de 2e etage is alle basisverlichting vervangen door duurzame ledverlichting. Het gaat om zo'n 200 armaturen. Het vervangen van zoveel verlichting gaat natuurlijk niet zomaar. Allereerst heeft MVO Connect de inventarisatie op locatie gedaan en het vervangingsadvies verzorgd.

Na een proefplaatsing met verschillende kleurtemperaturen, heeft Gezondheidscentrum Bonnehûs gekozen voor ledverlichting met de kleur 4000 Kelvin. Deze neutraal witte kleur wordt veelvuldig toegepast in gezondheidscentra en kantooromgevingen en geeft een mooi resultaat en een frisse uitstraling. Daarna zijn alle armaturen vervangen. Ewald bv heeft de vakkundige installatie hiervan voor haar rekening genomen.

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gezondheidscentrum Bonnehûs is zeer tevreden met het nieuwe licht en de gerealiseerde energiebesparing. Door het overstappen op ledverlichting wordt jaarlijks meer dan 15.000 kWh bespaard, wat een reductie van de CO2-uitstoot van meer dan 7.000 kg tot gevolg heeft. Gezondheidscentrum Bonnehûs onderstreept met deze duurzame verbetering ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel te hebben.

Aanmelden nieuwsbrief


Erkenningen


CCV Borg LPCB erkend Brandmeldinstallatiebedrijf SEI erkend installateurs Lid van Uneto Vni
Copyright © 2014 EWALD b.v.
Home Sitemap Contact